NederlandsI English
NLI EN
LET'S GO
HOMEPORTFOLIOPROJECTSWHO IS MOVE?CONTACT

LET'S MAKE THE WORLD WATCH YOU

BY TELLING THEM YOUR STORY THROUGH FILM

Professionele videograaf in Rotterdam gezocht?

Als Move Productions bieden we u graag onze diensten aan in uw zoektocht naar een videograaf in Rotterdam die beroepsmatig te werk kan gaan. Move Productions is jong van geest maar volwassen in hun expertise, met onze uiteenlopende ervaring in het vakgebied door zowel lokale projecten in Rotterdam eveneens als nationale projecten zijn we in staat ook uw uitdaging op ons te nemen. Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis met professionele videograven in Rotterdam die klaarstaan om een campagne of videoproductie voor uw merk te produceren.

Wat kunnen wij als videograaf in Rotterdam voor u betekenen?

We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door een strategie te ontwikkelen waar we videoproductie in uw marketing verwerven. Mist u de missende vorm van communicatie naar uw personeel toe op dit moment, of gaat het om dat kijkje in uw bedrijf dat u eigenlijk net niet goed op beeld kunt krijgen? Wij staan klaar om door middel van persoonlijk contact een videograaf in Rotterdam te verzorgen die perfect is afgestemd op uw wensen; uiteindelijk draait alles het beste op een prettige samenwerking. Zien wat voor projecten wij nog meer met succes hebben geproduceerd om een betere indruk van ons te krijgen? Snappen we! Beeld zegt meer dan woorden. Klik daarom op de button hieronder om ons portfolio te bekijken.

Bekijk projecten

Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis dat klaarstaat om een campagne voor uw merk te produceren. Door onze wijde variatie aan ervaringen is Move geschikt voor een hoop diverse projecten, zolang we maar een verhaal doormiddel van uw merk of bedrijf kunnen vertellen. We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door de bedrijfscultuur en marketing strategie te ontwikkelen met gebruik van een videoproductie.

Lees meer

Innovatie is key

Move Productions staat niet stil, om ons heen ontwikkelende mogelijkheden om beeld vast te leggen met de dag en wij dus ook. Als videograaf in Rotterdam hebben we onszelf weten te specialiseren in 360 videoproducties, één van de grootste innovaties op videoproductie gebied van de afgelopen jaren. Een ongekende manier om uw project letterlijk vanuit elke hoekte kunnen vastleggen, uw bedrijf, evenement of werkproces gefilmd met grenzeloze kaders. Projecten van ons in 360 graden zijn hier te vinden. Naast 360 graden producties zijn we ook gecertificeerde drone operateurs en zijn we in bezit van A1/A3+A2 drone certificaat. Deze diploma’s stellen ons in staat door heel Europa te vliegen om uw project ook prachtig te kunnen vertalen in beelden door te filmen vanuit de lucht.

Bekijk de onderstaande berichten voor onze meest recente updates

SOCIALE MEDIA & NIEUWS

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als videograaf in Rotterdam? Neem contact met ons op door op de onderstaande button te klikken om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact