NederlandsI English
NLI EN
LET'S GO
HOMEPORTFOLIOPROJECTSWHO IS MOVE?CONTACT

LET'S MAKE THE WORLD WATCH YOU

BY TELLING THEM YOUR STORY THROUGH FILM

Specialist videograaf in Den Haag vereist?

Graag helpen wij u verder. Wij zijn Move Productions een jong bedrijf met uiteenlopende ervaring in het vakgebied, door zowel lokale projecten in Den Haag als nationale projecten zijn we in staat ook elke uitdaging op ons te nemen. Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis met professionele videograven in Den Haag die klaarstaan om uw verhaal te verwoorden in een film of door een video ondersteunde campagne.

Als videograaf in Den Haag helpen wij uw verder, maar hoe?

We willen uw helpen in de zoektocht naar prachtige videografie waardoor uw verhaal gedeeld kan worden zoals ingebeeld. Wilt u graag mensen een kijkje geven in uw evenement zelfs als de festiviteit voorbij is, of is er een proces binnen in uw bedrijf dat uw op beeld vastgelegd wil hebben om met klanten te kunnen delen? Wij staan klaar om deze opdracht op ons te nemen en uw hierin te voorzien. Door middel van persoonlijk contact overleggen we graag over uw uitdaging en kijken we wat hiervoor de beste mogelijkheden zijn om tot een prettige samenwerking te komen.  U bent niet de eerste die door ons een videoproductie zou laten produceren. Zien wat voor projecten wij nog meer op onze naam hebben staan om een betere indruk van ons te krijgen? Begrijpelijk! Beelden zeggen meer dan woorden. Klik daarom op de button hieronder om ons portfolio te bekijken.

Bekijk projecten

Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis dat klaarstaat om een campagne voor uw merk te produceren. Door onze wijde variatie aan ervaringen is Move geschikt voor een hoop diverse projecten, zolang we maar een verhaal doormiddel van uw merk of bedrijf kunnen vertellen. We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door de bedrijfscultuur en marketing strategie te ontwikkelen met gebruik van een videoproductie.

Lees meer

Blijven innoveren

De industrie om ons heen blijft ontwikkelen, en wij ontwikkelen mee. Wij hebben onszelf weten te specialiseren in meerdere technieken die de huidige film-, en video industrie kenmerken die kenmerkend zijn voor onze videograaf in Den Haag. Zo hebben we de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in de wereld van VR en kenmerken dit nu als een specialisatie van Move Productions. Een nieuwe manier om uw project letterlijk vanuit elke hoek te kunnen vastleggen, uw bedrijf, evenement of werkproces gefilmd met grenzeloze kaders. Projecten van ons in 360 graden zijn hier te vinden. Naast deze VR producties zijn we ook gecertificeerde drone operateurs en zijn we in bezit van A1-A3 drone certificaat. Deze diploma’s stellen ons in staat door heel Europa te vliegen om uw project ook prachtig te kunnen vertalen in beelden door te filmen vanuit de lucht.

Bekijk de onderstaande berichten voor onze meest recente updates

SOCIALE MEDIA & NIEUWS

Contact

Wat wij voor u kunnen betekenen als videograaf in Den Haag? Neem contact met ons op door op de onderstaande button te klikken om al uw persoonlijke mogelijkheden te bespreken.

Contact