MOVE PRODUCTIONS

FILMPRODUCTIE ROTTERDAM

OP ZOEK NAAR EEN BEDRIJF DIE UW FILMPRODUCTIE IN ROTTERDAM KAN REALISEREN?

In dat geval helpt Move Productions u graag verder. Wij zijn een full-on videoproductiebedrijf en marketinghuis dat klaarstaat om uw ambities met passie en creativiteit om te zetten in een filmproductie gevestigd in Rotterdam. Met jaren aan expertise in het vakgebied en uitgerust met jonge en vindingrijke filmmakers kunnen wij ook uw filmproductie concepten onder handennemen en uitwerken. Vormgeving, marketing, volledige campagnes of gewoon een filmproductie in Rotterdam wij helpen u graag verder door persoonlijk contact en meteen fijne samenwerking uw wensen te realiseren.

WAAROM MOVE VOOR UW FILMPRODUCTIE IN ROTTERDAM?

De vraag is eerder waarom niet? Door vele filmproductieprojecten in Rotterdam maar ook op landelijke schaal zijn we uitgegroeid tot een volwaardig videoproductiebedrijf en marketinghuis dat u kan ondersteunen met alles gerelateerd aan video vormgeving. Mist u de missende vorm van communicatie naar uw personeel toe op dit moment, of gaat het om de registratie van een door u georganiseerd evenement? Noem het maar op en wij kijken graag naar de mogelijkheden op technisch gebied en laten we alvast verklappen, die zijn eindeloos. Wilt u liever zien wat voor projecten wij al hebben geproduceerd, hoe wij te werk gaan en wie u zijn voorgegaan? Dat is begrijpelijk daarom hebben we een speciale portfolio pagina ingericht zodat u kunt kijken of onze werkwijze aansluit bij u wensen. Benieuwd naar ons werk? Klink dan op de button hieronder.

Bekijk projecten

BEKIJK PROJECTEN

Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis dat klaarstaat om een campagne voor uw merk te produceren. Door onze wijde variatie aan ervaringen is Move geschikt voor een hoop diverse projecten, zolang we maar een verhaal doormiddel van uw merk of bedrijf kunnen vertellen. We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door de bedrijfscultuur en marketing strategie te ontwikkelen met gebruik van een videoproductie.

Lees meer

BLIJVEN ONTWIKKELEN
IS KEY

De wereld van film en videoproductie ontwikkelt met de dagen en wij veren mee. De mogelijkheden om beeld vast te leggen innoveren telkens weer en als jong videoproductiebedrijf veranderen wij mee door telkens een nieuwe specialiteit aan ons arsenaal van mogelijkheden toe te voegen. Als bedrijf hebben we onszelf weten te specialiseren in 360 videoproducties, één van de belangrijkste ontwikkelingen in de filmindustrie van de afgelopen jaren. Een ongekende manier om uw project letterlijk vanuit elke hoek te kunnen vastleggen, uw werkplaats, evenement of bedrijf op beeld zonder kaders, wie weet zijn wij wel  de optie voor uw filmproductie in Rotterdam.  Geïnteresseerd? De al geproduceerde projecten van ons in 360 graden zijn hier te vinden. Naast deze VR producties zijn we ook gecertificeerde drone operateurs en zijn we in bezit van A1-A3 drone certificaat. Deze diploma’s stellen ons in staat door heel Europa te vliegen om uw project ook prachtig te kunnen vertalen in beelden door te filmen vanuit de lucht.

SOCIALS &
NEWS

Contact

Nog verdere vragen over de mogelijkheden voor uw specifieke filmproductie in Rotterdam? Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden uitgebreid kunnen bespreken.

Contact

NEEM CONTACT OP