NederlandsI English
NLI EN
LET'S GO
HOMEPORTFOLIOPROJECTSWHO IS MOVE?CONTACT

LET'S MAKE THE WORLD WATCH YOU

BY TELLING THEM YOUR STORY THROUGH FILM

Een professionele videoproductie in Rotterdam vereist?

Dan hebben wij u een mooie optie te bieden om uw project werkelijkheid te maken. Wij zijn Move Productions, een videoproductiebedrijf actief in Rotterdam en staan klaar om uw ambities om te zetten in beeld. Als vakbekwaam bedrijf hebben we alles in huis om uw verhaal te vertellen door middel van een videoproductie. Met uiteenlopende ervaringen in het vakgebied zijn we in staat zowat elk concept om te zetten in een mooi eindresultaat. Zowel lokaal in Rotterdam als landelijk zijn we voorbereid op uw uitdaging. Wij zijn een videoproductie bedrijf en marketinghuis die met passie en creativiteit uw videoproductie in Rotterdam willen realiseren.  

Hoe zal het proces van uw videoproductie in Rotterdam verlopen?

Graag beginnen we met persoonlijk contact; volgens ons de basis van een prettige samenwerking, zodat we uw wensen kunnen doornemen en kijken naar de mogelijkheden. Bij de opeenvolgende stappen voor uw videoproductie in Rotterdam komt een hoop kijken zoals het verwerven van de videoproductie in uw merk, marketing aspecten, scripts, opnames en montages en uiteraard de techniek. Gelukkig kan Move Productions zich op al deze vlakken vakbekwaam noemen door jaren van ervaring zowel regionaal in Rotterdam als op landelijke schaal. Wilt u ons nog niet op ons woord geloven? Dat begrijpen we! Beelden zeggen immers veel meer dan woorden bij een videoproductiebedrijf. Bekijk wie u allemaal zijn voorgegaan en welke projecten wij al succesvol hebben kunnen voltooien door op de button hieronder te klikken.

Bekijk projecten

Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis dat klaarstaat om een campagne voor uw merk te produceren. Door onze wijde variatie aan ervaringen is Move geschikt voor een hoop diverse projecten, zolang we maar een verhaal doormiddel van uw merk of bedrijf kunnen vertellen. We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door de bedrijfscultuur en marketing strategie te ontwikkelen met gebruik van een videoproductie.

Lees meer

Ontwikkeling is de kern

De industrie om ons heen blijft ontwikkelen, en wij ontwikkelen mee. Move Productions heeft zichzelf weten te specialiseren in meerdere technieken die de huidige film- en video industrie kenmerken die ook uw video productie in Rotterdam de gelegenheid geeft om iets anders uit te proberen. We hebben bijvoorbeeld de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in de wereld van VR en kenmerken dit nu als een specialisatie van Move Productions. Een nieuwe manier waarmee we uw project letterlijk vanuit elke hoek kunnen vastleggen, uw bedrijf, evenement of werkproces gefilmd met grenzeloze kaders. Projecten van ons in 360 graden die we al succesvol hebben weten te voltooienzijn hier te vinden. Naast deze VR producties zijn we ook gecertificeerde drone operateurs en zijn we in bezit van A1-A3 drone certificaat. Deze diploma’s stellen ons in staat door heel Europa te vliegen om uw project ook prachtig te kunnen vertalen in beelden door te filmen vanuit de lucht.

Bekijk de onderstaande berichten voor onze meest recente updates

SOCIALE MEDIA & NIEUWS

Contact

Wilt u weten wij voor uw videoproductie in Rotterdam persoonlijk kunnen betekenen? Neem contact met ons op door op de onderstaande button te klikken om al uw persoonlijke mogelijkheden te bespreken.

Contact