MOVE PRODUCTIONS

VIDEOGRAAF DELFT

OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONELE VIDEOGRAAF IN DELFT?

Zoek niet verder, Move Productions is een videoproductiebedrijf gelegen in Regio Delft en wij staan klaar om u verder te helpen. Wij ondernemen opdrachten zowel op lokale schaal in Delft als nationaal gebied waardoor we een brede expertise hebben opgebouwd in film over de jaren heen. Hiermee hopen wij u graag van dienst te  zijn. Move Productions is naast een videoproductie bedrijf ook een marketinghuis waarin we de verschillende aspecten van vormgeving, naast film, graag willen toepassen om uw project naar een niveau van hoge kwaliteit te tillen.

HOE KUNNEN WIJ U ALS VIDEOGRAAF IN DELFT VERDER HELPEN?

Wij leveren volledige videoproductie services waarin we graag het volledige proces afgaan vanaf idee naar ontwerp, script, opnames en montage om zo tot een prachtig eindproduct te komen. Wilt u graag een congres in beeld brengen, of een tour langs de kantoren voor uw werknemers om met klanten de delen? Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, dat is immers de basis van een prettige samenwerking daarom willen we u graag stimuleren contact met ons op te nemen via de mail of over de telefoon. We snappen dat alleen afgaan op ons woord moeilijk is, zien wie u zijn voorgegaan in al prachtige afgeronde projecten. Snappen we! Film zegt meer dan woorden. Klik daarom op de button hieronder om ons portfolio te bekijken.

Bekijk projecten

BEKIJK PROJECTEN

Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis dat klaarstaat om een campagne voor uw merk te produceren. Door onze wijde variatie aan ervaringen is Move geschikt voor een hoop diverse projecten, zolang we maar een verhaal doormiddel van uw merk of bedrijf kunnen vertellen. We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door de bedrijfscultuur en marketing strategie te ontwikkelen met gebruik van een videoproductie.

Lees meer

DE KEY IS
INNOVATIE

Innoveren zit in de kern van Move Productions verworven. We bevinden ons in een beroepstak die zichzelf weet te ontwikkelen met de dag, daarom vinden wij het belangrijk om mee te gaan met deze innovatie. Als videograaf in Delft hebben we onszelf weten te specialiseren in onder andere 360 graden videoproducties, één van de grootste innovaties op videoproductie gebied van de afgelopen jaren. Een ongekende manier om uw project letterlijk vanuit elke hoek te kunnen vastleggen, uw bedrijf, evenement of werkproces gefilmd met grenzeloze kaders. Projecten van ons in 360 graden zijn hier te vinden. Naast 360 graden producties zijn we ook gecertificeerde droneoperateurs en zijn we in bezit van A1-A3 drone certificaat. Deze diploma’s stellen ons in staat door heel Europa te vliegen om uw project ook prachtig te kunnen vertalen in beelden door te filmen vanuit de lucht.

SOCIALS &
NEWS

Contact

Vragen over uw persoonlijke project in Delft? Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden uitgebreid kunnen bespreken.

Contact

NEEM CONTACT OP