NederlandsI English
NLI EN
LET'S GO
HOMEPORTFOLIOPROJECTSWHO IS MOVE?CONTACT

LET'S MAKE THE WORLD WATCH YOU

BY TELLING THEM YOUR STORY THROUGH FILM

Zoekende naar een bedrijf voor uw video marketing in Den Haag?

Deze kunt u uitbesteden aan Move Productions, een videoproductie bedrijf met jaren aan expertise op het gebied van video marketing in Den Haag. Wij zijn gelegen in de regio van Den Haag en hebben met succes al vele video marketing projecten in en rondom Den Haag mogen afronden. Graag kijken we wat we voor uw specifieke project kunnen betekenen, hoe we een strategie kunnen schrijven en hoe we deze verwerven in uw bedrijf om zo uw marketing positiete verrijken.

Wat zijn de mogelijkheden voor video marketing in Den Haag betekenen?

Graag willen wij altijd zeggen dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Voor Move gaat het vooral om het waarmaken van uw ambities en daar kan techniek niet in de weg staan van creativiteit. Gelukkig hebben we al vele projecten naar het scherm kunnen brengen door de jaren heen waardoor we een uitgebreide expertise hebben opgebouwd op het gebied van productie en de techniek die ons dit helpen realiseren. Daarnaast hebben we de juiste mensen klaarstaan met de aansluitende expertise, om door middel van persoonlijk contact uw ideeën tot werkelijkheid te brengen. Benieuwd wat wij al hebben geproduceerd? Dat begrijpen we! Beelden zeggen immers meer dan woorden. Klik daarom op de button hieronder om een kijkje te nemen op ons portfolio.

Bekijk projecten

Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis dat klaarstaat om een campagne voor uw merk te produceren. Door onze wijde variatie aan ervaringen is Move geschikt voor een hoop diverse projecten, zolang we maar een verhaal doormiddel van uw merk of bedrijf kunnen vertellen. We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door de bedrijfscultuur en marketing strategie te ontwikkelen met gebruik van een videoproductie.

Lees meer

Ontwikkeling is key

De industrie om ons heen blijft ontwikkelen, en wij ontwikkelen mee. Wij hebben onszelf weten te specialiseren in meerdere technieken die de huidige film-, en video industrie kenmerken die ook uw videomarketing in Den Haag de gelegenheid geeft om iets anders uit te proberen. Zo hebben we de afgelopen jaren grote stappen gemaakt in de wereld van VR en kenmerken dit nu als een specialisatie van Move Productions. Een nieuwe manier om uw project letterlijk vanuit elke hoek te kunnen vastleggen, uw bedrijf, evenement of werkproces gefilmd met grenzeloze kaders. Projecten van ons in 360 graden zijn hier te vinden. Naast deze VR producties zijn we ook gecertificeerde drone operateurs en zijn we in bezit van A1-A3 drone certificaat. Deze diploma’s stellen ons in staat door heel Europa te vliegen om uw project ook prachtig te kunnen vertalen in beelden door te filmen vanuit de lucht.

Bekijk de onderstaande berichten voor onze meest recente updates

SOCIALE MEDIA & NIEUWS

Contact

Naderhand toch nog vragen over uw persoonlijke videomarketing in Den Haag? Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden uitgebreid kunnen bespreken.

Contact