NederlandsI English
NLI EN
LET'S GO
HOMEPORTFOLIOPROJECTSWHO IS MOVE?CONTACT

MOVE PRODUCTIONS

LET'S MAKE THE WORLD WATCH YOU

Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis dat klaar staat om een campagne voor uw merk te produceren. Door onze wijde variatie aan ervaringen is Move geschikt voor een hoop diverse projecten, zolang we maar een verhaal door middel van uw merk of bedrijf kunnen vertellen. We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door de bedrijfscultuur en marketing strategie te ontwikkelen met gebruik van een videoproductie.

LEES MEER

We helpen u graag, Move Productions is een all-round videoproductie bedrijf met ervaringen op alle niveaus van productie. Wilt u het ons zien waar maken? Bekijk onze laatste campagne om erachter te komen.

KLAAR VOOR
EEN BOOST?

ONZE SPECIALITEITEN IN
DE VIDEO INDUSTRIE

Wanneer u door ons portfolio scrolt kunt u zien dat we producties hebben uitgerold in alle soorten en maten, van product campagnes tot marketing gerelateerde video’sen van B2B producties tot aftermovies van speciale evenementen. Soms willen we één van al deze productievormen speciaal even uitlichten, en vandaag is dat 360 graden videografie.  

VR films zijn voor vele jaren al een specialiteit van Move geweest. Wat allemaal begon bij een bijzonder verzoek van een innovatieve klant vele jaren geleden, is nu uitgegroeid tot een van de specialiteiten van het bedrijf. We schieten video-en fotografie in 360 graden met speciaal hiervoor ontwikkelde camera’s, om zo exhibities, bedrijven, evenementen en bijzondere plekken op een nieuwe manierin beeld te brengen. Niet alleen zijn we in staat deze beelden te schieten vanaf de grond, maar ook vanuit hoog in de lucht sinds wij gecertificeerde drone operateurs zijn en al aan aantal VR lucht producties hebben mogen doen. Misschien is deze speciale vorm van videografie kan de gewenste twist voor uw productie zijn, om zo de kijker volledig mee te nemen in een real-to-life ervaring zoals nooit eerder online vertoond.


Benieuwd naar ons werk in deze branche? Klik hier om er voor uzelf achter tekomen.

SOCIALE MEDIA
& NIEUWS

WIJ ZIJN TROTS
OP ONZE KLANTEN

View more