NederlandsI English
NLI EN
LET'S GO
HOMEPORTFOLIOPROJECTSWHO IS MOVE?CONTACT

LET'S MAKE THE WORLD WATCH YOU

BY TELLING THEM YOUR STORY THROUGH FILM

Professionele bedrijfsfilm in Rotterdam gezocht?

Dan staat Move Productions u graag te woord. Als bekwaam videoproductiebedrijf vanuit regio Rotterdam zien we de noodzaak van een goede bedrijfsfilm in. De mogelijkheden die een sterke bedrijfsfilm in Rotterdam bieden zijn eindeloos, inzetbaar voor marketing doeleinden, als content op de als maar groeiende sociale media, voor het gebruik van instructievideo’s naar uw personeel toe of misschien toch om dat professionele kijkje in uw bedrijf te geven. Met genoegen nemen wij uw ambities onder een vergrootglas en kijken we naar alle creatieve mogelijkheden in het creëren van een bedrijfsfilm in Rotterdam.

Hoe gaat de productie voor uw bedrijfsfilm in Rotterdam in zijn werk?

Het produceren van een bedrijfsfilm is een heel proces dat wij graag in nauw contact met u willen uitwerken. Van idee tot montage, van script tot oplevering, er komt een heleboel bij kijken, het een niet belangrijker dan het ander en daarom zijn wij van mening dat voor de productie van uw bedrijfsfilm expertise vereist is. Gelukkig is Move Productions door de jaren heen gegroeid tot een vakkundig productiehuis dat al vele bedrijfsfilms in Rotterdam met succes heeft weten te produceren. Deze ervaring levert ons een hoop technische kennis op de we graag willen inzetten om uw volgende concept realiteit te maken. Benieuwd naar wie u al allemaal voor zijn gegaan? Dat begrijpen we! Klik hieronder op de button om zo een kijkje te nemen op ons uitgebreide portfolio zodat u een betere indruk kunt krijgen van onze filmografie en de manier waarop wij bedrijfsfilms produceren.

Bekijk projecten

Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis dat klaarstaat om een campagne voor uw merk te produceren. Door onze wijde variatie aan ervaringen is Move geschikt voor een hoop diverse projecten, zolang we maar een verhaal doormiddel van uw merk of bedrijf kunnen vertellen. We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door de bedrijfscultuur en marketing strategie te ontwikkelen met gebruik van een videoproductie.

Lees meer

Innovatie als middelpunt van het bedrijf

Move Productions staat niet stil, om ons heen ontwikkelen de mogelijkheden om beeld vast te leggen met de dag en wij dus ook. We hebben we onszelf weten te specialiseren in 360 videoproducties, één van de grootste innovaties op videoproductie gebied van de afgelopen jaren en misschien wel een geweldige optie voor uw bedrijfsfilm in Rotterdam. Een ongekende manier om uw project letterlijk vanuit elke hoek te kunnen vastleggen, uw bedrijf, evenement of werkproces gefilmd met grenzeloze kaders. Projecten van ons in 360 graden zijn hier te vinden. Naast 360 graden producties zijn we ook gecertificeerde drone operateurs en zijn we in bezit van A1-A3 drone certificaat. Deze diploma’s stellen ons in staat door heel Europa te vliegen om uw project ook prachtig te kunnen vertalen in beelden door te filmen vanuit de lucht.

Bekijk de onderstaande berichten voor onze meest recente updates

SOCIALE MEDIA & NIEUWS

Contact

Wat wij voor uw bedrijfsfilm in Rotterdam kunnen Neem contact met ons op door op de onderstaande button te klikken om al uw persoonlijke mogelijkheden te bespreken.

Contact