MOVE PRODUCTIONS

BEDRIJFSFILM DEN HAAG

ZOEKENDE NAAR EEN BEDRIJFSFILM IN DEN HAAG?

Dan is dit het moment om te stoppen met zoeken. Wij zijn Move Productions, een regionaal videoproductiebedrijf dat klaarstaat om uw bedrijfsfilm te produceren. Met onze roots in de nabije omgeving van Den Haag zijn we in staat geweest vele mooie lokale producties te verzorgen, maar daarnaast hebben we ook ervering opgebouwd op nationale schaal door al vele landelijke opdrachten te hebben voltooid. Tijd dat uw bedrijf in Den Haag ook van een bedrijfsfilm wordt voorzien? Wij staan klaar om u in dit project visueel te ondersteunen om zo met passie uw ideeën om te zetten in een film passend bij uw bedrijf.

HOE GAAN WIJ UW BEDRIJFSFILM IN DEN HAAG SUCCESVOL MAKEN?

Door het gebruik van onze ervaring in bedrijfsfilm in Den Haag die we door de jaren heen hebben opgebouwd zijn wij in staat innovatieve film technieken toe te passen op uw productie om op een zo passend mogelijke manier uw verhaal te verfilmen tot een bedrijfsfilm. We hebben de juiste mensen klaarstaan die door middel van passie, creatieve afwegingen en persoonlijk contact de beste versie van uw bedrijfsfilm kunnen produceren. Zien hoe dit voor andere van onze klanten in zijn werk is gegaan? Dat begrijpen we! Daarom hebben we een uitgebreid portfolio voor uw opgesteld waar u verschillende verfilmde onderwerpen kunt bekijken om zo een accurate indruk te krijgen van Move Productions. Klik op de button hieronder om de al geproduceerde projecten te bekijken.

Bekijk projecten

BEKIJK PROJECTEN

Move Productions is een videoproductie bedrijf en marketing huis dat klaarstaat om een campagne voor uw merk te produceren. Door onze wijde variatie aan ervaringen is Move geschikt voor een hoop diverse projecten, zolang we maar een verhaal doormiddel van uw merk of bedrijf kunnen vertellen. We willen een doelbewuste verandering van uw merk bereiken door de bedrijfscultuur en marketing strategie te ontwikkelen met gebruik van een videoproductie.

Lees meer

INNOVATIE
ALS KERN

Innoveren zit in de kern van Move Productions verworven. We bevinden ons in een beroepstak die zichzelf weet te ontwikkelen met de dag daarom vinden wij het onze plicht om mee te buigen met deze innovatie ten goede van uw bedrijfsfilm in Den Haag. We hebben onszelf weten te specialiseren in onder andere 360 videoproducties, één van de grootste innovaties op videoproductie gebied van de afgelopen jaren. Een ongekende manier om uw project letterlijk vanuit elke hoek te kunnen vastleggen, uw bedrijf, evenement of werkproces gefilmd met grenzeloze kaders. Projecten van ons in 360 gradenzijn hier te vinden. Naast 360 graden producties zijn we ook gecertificeerdedrone operateurs en zijn we in bezit van A1-A3 drone certificaat. Dezediploma’s stellen ons in staat door heel Europa te vliegen om uw project ookprachtig te kunnen vertalen in beelden door te filmen vanuit de lucht.

SOCIALS &
NEWS

Contact

Wilt u weten wat wij voor uw persoonlijke bedrijfsfilm in Den Haag kunnen betekenen? Neem contact met ons op door op de onderstaande button te klikken om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact

NEEM CONTACT OP